Gymtillbehör

by Joakim Backman 27. juli 2011 23:33

Igår blev det ett gympass i sig att få ner kabelstället till källaren, det gick faktiskt smidigare än vad jag förväntade mig.

Innan idag var jag och hämtade ut beställningen av ett draghantag, två enkla tricepsrep och en fotmanschett från BodyPowerEquipment och givetvis var jag ju tvungen att testa de nya tillbehören så att allt fungerade och kändes rätt.

De blev biceps och triceps som fick det första passet hemma med den nya utrustningen. Det känns riktigt bra att ha möjligheten att kunna köra ett pass hemma vid behov, speciellt med utrustning som inte riskerar att falla isär vid lite högre belastning.

Jag har kollat lite var som skulle kunna vara nästa steg i hemmagymsplanerna och antingen blir det ett hävräcke för montering i taket eller ett par byggbara hantlar. Hantlarna kostar ju lite mer än hävräcket men ger stor möjlighet till många övningar, dock är hävräcket också bra då man kan köra bra ryggövningar. Utöver dessa så vore ju en bänk riktigt bra. Jag får hålla lite koll på vad som kommer ut på begagnatmarknaden så får man hoppas att det dyker upp något till bra pris.

Tags: , , , , ,

Styrketräning | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman