Den Nakna Hälsan

by Joakim Backman 9. augusti 2011 17:40

Den nakna hälsan: Den definitiva guiden till naturlig fitness

ISBN: 9789186283148

Här om dagen läste jag klart boken "Den Nakna Hälsan: den definitiva guiden till naturlig fitness" av Jonas Colting som jag köpte för ett par månader sedan. Det var inte boken som var tråkig utan det har varit lite ont om tid för att komma ifrån och läsa.

Boken är helt klart läsvärd och jag tycker att Jonas har många intressanta punkter samt ger en många tankeställare. Det handlar inte bara om löpning och träning utan även flera andra områden i vår vardag som både hälsa och livsstil. Flera punkter tog jag tagit till mig dirket, andra kanske behöver sjunka in lite medans vissa aldrig kommer bli aktuella för min del. 

Självklart tycker jag det är speciellt intressant att läsa om hans tankar gällande barfotalöpning i och med att jag själv har börjat att åtminstonde använda barfotaskor för en del av mina löppass.

 

Jag ge boken fyra i betyg av fem möjliga med motivationen att den ger en flera nya synvinklar och många bra idéer och tankeställare oberoende om man är aktivt tränanade eller bara intresserad av sin hälsa.
Boken finns t ex på Bokus och kostar där 169kr, väl investerade pengar enligt mig.

Efter att ha läst boken ska det bli extra intressant att lyssna på Jonas på föreläsningen den 1 Oktober som Hälsostudion tillsammans med SF bio har arrangerat i Växjö.

Tags: , , ,

Allmänt | Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman