Ofrivillig vila

by Joakim Backman 9. augusti 2011 07:45

En skön träningsvärk kommer smygandes från gårdagens gympass men jag har även fått lite ont i halsen vilket inte är lika mysigt. Jag hade planerat in ett löppass idag på lunchen men hoppar över det för att inte förvärra en eventuell infektion eller nåt.

Läste på SVD att forskare har kommit fram till att intensiv styrketräning motverkar åldrandet genom att minska förlusten av muskler. Trevligt att läsa istället för alla tragiska och deprimerande nyheter.

Tags:

Allmänt

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman