Löpning och regn

by Joakim Backman 19. augusti 2011 18:32

Idag var det 14ºC och regn vid lunch. Kanske inte anses vara det bästa vädret man kan önska sig i de flesta fall, men mig passade det utmärkt. Lite kallt precis i början av min löparrunda, då jag bara hade korta tights, t-shirt och barfotaskor. Men så fort jag kommit igång och fått upp pulsen lite så är det hur skönt som helst med sval, fuktig och syrerik luft. Rundan tillsammans med min hund Ceasar blev 8km och avvekades på 36:37 (4:35min/km) och det var ändå inte fullt ös. Jag känner mig lite avvaktande då jag fortfarande är nybörjare i mina Vibram Fivefingers.

Nu när temperaturen blivit lite lägre tycker även Ceasar att det är roligare och han presterar betydligt bättre än i värme.

På söndag ska jag springa välgörenhetsloppet RunForLife på 10km och har som plan att springa i just mina Fivefingers. För några veckor sedan kändes det faktiskt inte alls realistiskt, men nu har jag definitivt besämt mig.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman