Crawlkurs

by Joakim Backman 22. augusti 2011 17:38

Simma... ja, det kanske inte är min starka sida. Dock har jag helt klart blivit intresserad av det, det vore kul att byta ut ett löppass i veckan mot att simma en timme eller så.Växjö simhall & Aqua Mera

Under sommaren skulle jag kunna lägga ett pass i någon av alla de närliggande sjöarna kring Växjö. Det skulle även vara ett bra alternativ till löpningen under vintern, gott att kunna köra ett konditionspass inomhus när det är mörkt, kallt och blåsigt ute.

Man skulle kunna hoppa i vattnat och bara köra igång, men det känns som att jag skulle behöva lära mig lite teknik eller en introduktion åtminstone. Nu är det så att Medley i Växjö håller i en crawlkurs för vuxna nu under hösten med start v37. Ett tillfälle som jag inte vill missa, så jag bokade in mig på kursen så får vi se vad detta kommer att ge!

Tags: , , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman