Träningsvärk

by Joakim Backman 28. augusti 2011 10:57

Jag har inte kört så mycket styrketräning för benen då jag springer en del, jag vill ha pigga ben inför löppassen. Jag har märkt att jag får mycket lättare och mycket mer träningsvärk sen jag började springa regelbundet som jag skrivit om tidigare. Nu känner jag dock lite att jag vill få in lite mer regelbunden styrketräning även för benen.

I fredag körde jag ett ryggpass på gymmet och la jag in lite lår också. Jag tog det medvetet lugnt med benen då jag vet att jag lätt får riktigt saftig träningvärk och körde bara tre snälla set med squats. Igår kändes det lite men inte så farligt, men på kvällen och idag har jag rejäl träningsvärk i låren och rumpan. Mitt inplanerade löppass i skogen känns avlägset just nu, det får nog bli lite styrketräning för biceps och triceps här hemma istället.

Tags: , ,

Löpning | Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman