Försiktigt gympass

by Joakim Backman 6. september 2011 18:28

I och med att jag inte har tänkt att springa mer denna vecka efter löppasset igår så passade jag på att köra lite ben på gymmet idag. Det blev både lår, hamstrings och även lite rumpa plus ett par ryggövningar. Jag körde ganska försiktigt både på grund av att jag inte bruka köra så mycket ben samt för att jag har en tendens till förkylning.

Jag var på Hälsostudion redan 06:45 då jag inte hade tid att träna på lunchen idag. Jag måste erkänna att jag inte är mycket för att träna på morgonen även om jag är en morgonmänniska. Det är svårt att få fram samma intensitet och energi om jag inte får ett par timmar på mig att komma igång först.

Tags: ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman