Crawlkurs, del1

by Joakim Backman 15. september 2011 18:56

Äntligen första tillfället för crawlkursen, jag har sett fram emot detta och var förväntasfull när jag stegade in i simhallens lokaler i Växjö. Lite förvirrad då det var några år sedan jag var där sist, men hittade rätt tillslut.

Swedish Goggles

Bara en sådan sak som simglasögon, inte har jag använt sådana sedan man var liten grabb. Lite pill och trixande så satt de också på plats.

Kort introduktion av kursledaren sedan var det att hoppa ner i vattnet för uppvärmning och bensparks-övningar. Så ska det vara; inget tjafs och rakt på sak! Jag är inte en speciellt van simmare och spänner mig ofantligt mycket mer än vad som är nödvändigt, bara för att jag ska hålla mig flytande samtidigt som jag koncentrerar mig på övningarna. Dagens pass kommer definitivt att kännas i någon suspekt muskel någonstans, mest troligen i benen!

Ledaren och de andra deltagarna verkar trevliga även att det inte blir, av förståerliga skäl, så mycket snack under passet. Jag tycker att första tillfället motsvarande mina förväntningar och det ska bli kul att komma vidare.

Tags: , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman