Vatten i näsan

by Joakim Backman 22. september 2011 18:33

På dagens tillfälle av crawlkursen övade vi axel/höft-rotationer med benspark idag. Det låter kanske inte så svårt och det var det inte så länge som man låg på rygg, men när vi skulle göra det på bröst blev det riktigt svårt. Det gäller att ha koll på rotation/vridning av både höft och axlar, samtidigt få till andningen och ändå hålla sig flytande och ta sig framåt utan att använda armarna. Det blev några kallsupar men det kommer kanske gå bättre/lättar nästa gång kan man ju hoppas.

Jag tror aldrig att jag har haft så mycket vatten i näsan någonsin som efter dagens övning för att lära oss att vända mot basängänden. Vi övade första att göra kullerbyttor under vattnet vilket resulterade i att vatten trycktes upp i näsan. Innan jag insåg och fick till det så att jag gjorde en utandning samtidigt genom näsan fick jag så mycket vatten i näsan att det nästan var obehagligt. Man har det inte roligare än man gör sig.

Tags: , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman