Crawlat

by Joakim Backman 29. september 2011 11:23

Imorse var jag på det tredje tillfället av den Crawlkurs som Medley i Växjö anordnar. Vid de två första tillfällerna så har vi övat benspark, rotationer och lite vändningar m.m. Idag blev det armövningar och således så blev det även lite crawl. Det kändes faktiskt bra, även om det är en bra bit kvar då alla moment inte sitter ännu.

Bitvis går det riktigt bra och jag känner att jag ligger rätt i vattnat och rörelserna fungerar, men rätt som det är blir allt fel och inget fungerar. Jag har det lite svårt att ta det så pass lugnt att jag inte blir för andfådd samt så att jag hinner med att andas, men det är väl bara övning som löser det problemet. Jag slapp i alla fall så mycket vatten i näsan idag.

Tags: ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman