Variation när det inte händer något

by Joakim Backman 30. september 2011 18:38

Började en period med hi-reps på gymmet denna veckan. Jag försöker att få in några veckor då och då och kör 3x15-16. Det brukar ge en rejäl chock för musklerna då det skiljer sig mycket mot min vanligare 5x5 eller 3x4-6.

Musklerna inte är vana så blir det ganska slitigt de första passen, det riktigt bränner helt enkelt. Det brukar vara lämpligt att slänga in denna perioden då jag märker att träningen blir för "vardaglig" och då det inte känns att träningspassen ger lika mycket längre. 

Körde ett bra pass med bröst/mage/underarmar idag och fick även en övning lår (squat) då jag inte har tänkt att spring förrän på söndag. 

Tags: ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman