Simningen går framåt

by Joakim Backman 6. oktober 2011 20:30

Det var ett bra pass i bassängen idag, blev en del återkoppling till övningar vi gjort tidigare men även en hel del nya inslag. Vi övade bland annat på att göra kompletta vändningar och givetvis en hel del crawlande på alla möjliga sätt.

KursenMedley börjar bli lite mer individanpassad då alla deltagare inte har kommit lika långt. Det är ju riktigt seriöst att man får träna efter egen förmåga och tjejen som håller i kursen är duktigt på att hålla koll på alla. Jag börjar komma in i en långsammare rytm när jag simmar och får således bättre flyt i rörelserna, det blir blir lättare att få till andningen samt att jag inte blir lika ansträngd. Det känns ju skönt att det går framåt i alla fall.

Idag hade jag tid att sitta några minuter i bastun efteråt. Även att man håller igång hela tiden i bassängen så tycker jag ändå att jag blir lite frusen efteråt, då är det skönt med bastuns värme innan man ska ge sig ut i höstens regnrusk.

Tags: , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman