Träningspass mellan kurstillfälle

by Joakim Backman 11. oktober 2011 18:15

Idag innan jobbet blev det en extra runda till simhallen. Under kursen har det varit ganska mycket nya moment som man ska försöka att lära sig och det är inte lätt att hinna det under kurstillfällerna.

När jag var på simhallen idag så övade jag de moment som jag fick lära mig främst från förra kurstillfället. Det var en riktigt bra idé att träna lite mellan kurstillfällerna, jag känner mig betydligt säkrare på vändningarna och själva simningen går mycket bättre redan efter ett träningspass. 

Det kanske inte låter så imponerande men nu jag kan i alla fall crawla två längder inklusive en riktigt vändning utan avbrott eller paus. Jag var i simhallen i 20 minuter och hade ganska gott om tid efteråt så det fick blir en varm god bastu innan jag cyklade till jobbet.

Tags: , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman