Tungt i höststormen

by Joakim Backman 19. oktober 2011 18:27

Dagens lunchrunda blev en bitvis tuff då det mer eller mindre blåste stormbyar idag, att det dessutom regnade lite gjorde inte så mycket.

Jag provade att utöka min runda på 8km runt Växjösjön och Trummen för att kunna springa lite längre utan att behöva dra två varv runt Växjösjön (ca 2x4.5km). Trodde att det skulle bli nästa 10km men missbedämde mig tydligen lite och det blev inte längre än 9km, i och för sig helt OK. Nästa gång ska jag nog försöka hitta en annan runda som blir nämre 10km.

Det var så pass jobbigt i motvinden att jag toppade dock min maxpuls idag och får således höja inställningen för maxpuls på pulsklockan från 195bpm till 196bpm. Det märkte även på snittpulsen att det var en tuff runda, normalt brukar jag ligga runt 170bpm ibland upp mot 175bpm, men idag hade jag ett snitt på 179bpm.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman