Notteryd runt

by Joakim Backman 23. oktober 2011 16:34

Underbart höstväder även denna söndag och då är det svårt att hålla sig borta från skogen. Det blev nästan samma terrängrunda i Notteryd som förra söndagen dock utan älg.

Notteryd är ett naturreservat sedan 2009 och det finns en led utmarkerad med blåa markeringar som kallas Notteryd runt. Leden är ca 7km långoch är främst tänkt för vandring men fungerar utmärkt att springa på om man inte är rädd för grymt ojämnt underlag, mycket hinder, bitvis ganksa blött och mycket kuperat. 

Jag har sprungit denna runda många gånger och har haft med mig GPS-trackern innan, men inte riktigt samma runda. Jag brukar springa en liten förlängning av den blå leden men denna del är avstäng på grund av fallrisk av gamla träd.

Löpningen gick riktigt bra idag, jag hade ett helt OK snittempo (5:43min/km) med tanke på rundans beskaffenhet. Jag var nära att stuka foten ett par gånger, och det är väl just det som är största risken med att springa rundan.

Tags: , ,

Löpning | Löparrunda

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman