Seg och magont

by Joakim Backman 26. oktober 2011 18:20

Hade dygnsfasta (Intermittent fasting) igår som gick bra, dock funderar jag på om jag verkligen ska köra det en gång varje vecka. Idag kände jag mig lite seg på förmiddagen och jag vet inte om det berodde på gårdagens fasta eller inte.

Jag sprang 8km på lunchen i ganska hyfsat tempo (4:32min/km) men jag fick kämpa på rätt bra och det var tufft. På eftermiddagen fick jag problem med magen, så pass att jag fick gå hem från jobbet och vila. Om det var så att ansträngen samt gårdagens fasta i kombination som var en del av anledningen så ska jag definitivt inte fasta mer, men jag tror inte att det var den egentliga anledningen. Mest troligen var det något som jag ätit som inte min mage gillade, efter ett par timmars vila kände jag mig riktigt bra igen.

Jag hade tänkt att ha en vilovecka nästa vecka men funderar på om jag ska börja redan nu och låta kroppen vila ut riktigt efter dagens omgång. Enda nackdelen med detta är att jag skulle missa morgondagens tillfälle av CrawlkursenMedley.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman