En vecka vila

by Joakim Backman 27. oktober 2011 17:39

Efter några timmars vila igår så ordnade mage till sig igen och imorse var jag på crawlkursen. Jag hade funderingar på att hoppa över den, men kände mig pigg och glad på morgonen så det kunde jag inte.

Det gick bra på kursen och det känns att det går framåt i alla fall, men troligen kommer det att behövas mycket träning innan jag kommer känna att jag behärska tekniken bra. Det kommer en forsättningskurs på våren som jag skarpt fundera på att deltag på.

Dock ska jag vila en vecka nu, tills torsdag och nästa kurstillfället på crawlkursen. Det passar bra då jag ändå har en veckas semester inplanerat så förhoppningsvis blir det rikligt med vila på alla sätt och vis!

Tags:

Allmänt

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman