Crawlkurs snart slut

by Joakim Backman 10. november 2011 18:05

I morse var jag på det näst sista kurstillfället på Crawlkursen som jag gått på under hösten. Det är lite tråkigt för det är nu som man har kommit så pass långt att det börjar att gå bra.

Idag var det flera delar, som jag haft problem med tidigare, som släppte. Varje längd är inte en fight längre utan det börjar flyta (haha) på riktigt bra. Många av de övningar som vi gjort tidigare är inte något större problem längre och man kan fokusera mer på vad men egentligen håller på med. Detta i sin tur leder till att det är lättare att upptäcka vad det är man gör fel eller mindre bra och således lättare att korrigera.

Det är ett tillfälle kvar av kursen, men jag funderar redan på att ta mig an fortsättningskursen som ska börja i mitten av januari. Jag har ju givetvis mycket kvar att lära och jag är verkligen taggad att fortsätta. Visst kan man simma på egen hand men det är helt annorlunda när någon som kan lära ut styr hur man ska vidareutvecklas. Dock kommer jag troligen att besöka simhallen under perioden mellan kurserna för att hålla igång och bibehålla det som jag lärt mig hittills.

Tags:

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman