Ny vändning

by Joakim Backman 15. november 2011 19:08

Jag var på simhallen och tränade lite inför sista kurstillfället på crawlkursen som är på torsdag. Jag börjar att få ganska bra känn på tekniken, så pass att jag kan simma några längder kontinuerligt utan att återhämta mig.

Vändningarna har inte gått så bra som jag hade hoppats och det har varit svårt att få in dem naturligt i simningen. Jag satt här om dagen och sökte på nätet för att få lite inspiration och mer kunskap om hur jag ska vidareutveckla vändningarna.

Jag hittade en ganska bra video på youtube som hjälpte mig. Jag har alltid börjat vändningen med händerna framför mig men detta är nog inte det bästa sättet. I videon så börjar killen vändningen med händerna utmed sidorna. Jag provade detta idag och det fungerade faktiskt mycket bättre,men jag behöver öva på det lite mer för att få till det bra.

 
http://www.youtube.com/watch?v=KtP8xgzm6do

Tags: , , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman