Tung löpning idag

by Joakim Backman 16. november 2011 19:46

Hade tänkta att gå till gymmet idag men då det inte har blivit så mycket löpning på sista tiden planerade jag in en liknande runda i förrgår, men så blev det inte riktigt.

Visserligen var det lika fint väder men den kändes inte helt hundra i kroppen. Det gick lite stelt och tungt i början men det gör det ibland. Jag kan inte sätta fingret på riktigt vad, men jag hade en negativ känsla liggandes någonstans så när jag kom till vägvalet mellan 8km och 4.5km så valde jag det senare alternativet.

Imorgon är det crawlkurs och dessutom det sista tillfället, det vill jag inte äventyra bara för att jag ska springa när det inte känns bra.

Det verkar som att jag blir tvungen att införskaffa ett nytt pulsband till pulsklockan då detta fungerar lite si och så. Ibland ger det en väldigt hög puls (över 200bpm) och ibland mycket låga värden som idag, jag hade en puls på 132bpm i snitt. Då det var en ganska tung runda skulle jag uppskatta att jag hade en puls på runt 180bpm. Så har det varit från och till ett bra tag nu, och det har inte hjälpt att jag rengjort och putsat kontakterna. 

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman