Crawlkursen avklarad

by Joakim Backman 17. november 2011 18:23

Idag var det sista tillfället på crawlkursen på simhallen vilket jag tycker är lite synd. Det är ju nu som allt börjar fungera!

De tio veckorna har i alla fall gått mycket snabbt och det känns som att det har varit väl värda pengar. Jag har ju faktiskt lärt mig att crawla även om det är mycket kvar att lära och kommer att kräva en hel del övning innan jag kan använda det som ett alternativ till löpningen. Just nu är det mer en teknikutmaning än en konditionsutövning att simma.

Jag kommer att köpa ett stämpelkort så att jag kan träna några gånger under vintern för att hålla kvar det jag lärt mig och för att förhoppningsvis få in lite bättre teknik. Det kommer att gå en fortsättningskurs som startar i början av nästa år runt månadsskiftet januari/februari, dock är det inte bestämt vilken veckodag samt vilken tid som denna kommer att hållas. Det måste ju passa in i övriga vardagen om det ska fungera, så jag vet inte om jag kommer att gå fortsättningskursen. Om tidpunkten passar kommer jag definitivt att deltaga.

Tags: ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman