Första kreatinperioden slut

by Joakim Backman 20. november 2011 18:11

Jag har provat att komplettera min kost med kreatin under hösten. Nu är underhållsperioden slut för intag av kreatin och ska då följas av en återhämtningsperiod på 4 veckor.

Creatine

Det är inte lätt att utvärdera om detta har gjort något extra med min träning, det ska ge ökad muskeltillväxt. Om detta är fallet eller inte är ju inte lätt att avgöra, men jag hoppas på att min inplanerade BIA-mätning ska visa något. Jag har tränat ungefär lika mycket som jag gjorde innan perioden med kreatin. Om jag har ökat mer i muskelmassa under perioden än vad jag gjort innan så kan detta kunna bero på kreatinet.

Jag tänkte gå till Hälsostudion i mitten av december för att göra nästa BIA-mätning. Det ska bli intressant att se om det är någon skillnad mot tidigare mätningar.

Tags: , ,

Kosttillskott

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman