Motstånd

by Joakim Backman 23. november 2011 18:07

4°C, moln och blåst är inget drömväder men det kan vara värre så det hindrade inte mig att ta en löparrunda på lunchen idag.

Jag passade på att använda mina Fivefingers innan det blir snö och det var ganska länge sedan jag sprang i dem sist. Jag är lite osäker på hur bra det kommer att gå springa i dem på snö. Det är nog inte några problem med temperaturen så länge som den håller sig över -2°C skulle jag tänka, det är mer hur väl det kommer fungera med vätan då Fivefingers inte har alls samma skydd för detta.

Rundan gick oväntat tungt idag, det kändes som motstånd i benen hela sträckan och tempot/tiden visar det samma. I och för sig har jag lite träningsvärk i rumpan och baksida av låren sedan gympasset i måndags och jag simmade igår morse, så det kanske inte har varit så mycket vila för benen.

Det kändes ändå bra efteråt vilket motiverar inför nästa löppass.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman