Bra kontakt

by Joakim Backman 25. november 2011 18:23

Idag var jag på Hälsostudion för att köra ett gympass innan helgen. Jag hade rejäl träningsvärk i vaderna efter onsdagens tunga löppass i min Vibram Fivefingers, men det spelar ju inte någon roll för ett bröst/triceps-pass.

Det kändes riktigt bra idag, jag fick en så otroligt bra kontakt och hade bra med både inspiration och energi. Det är så kul när man känner att rörelsen i alla repetitionerna går stabilt och kontrollerat även om man är helt slut. Det blev tre övningar för bröst och två för triceps, men det räckte gott och väl.

Totalt slutkörd, lite skakig och helt matt passade jag på att belöna mig med en kababrulle från Excelle innan arbetsdagen fick fortsätta. 

Tags: , , , , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman