Ofrivilligt intervall

by Joakim Backman 28. november 2011 18:05

Löpningen börjar att ta sig igen efter en lite tyngre period. Sprang 8km runt centrumsjöarna (Växjösjön+Trummen) idag på lunchen och även att det var mycket blåsigt så gick det riktigt bra. Det var inte lika tungt som de senarste rundorna utan det var ganska lätt att hålla tempot, rundan tog 37min vilket ger ett snittempo på 4:37min/km.

Dock var det flera sträckor som blev ofrivilliga intervaller, det var mycket byiga vindar vilket gav en bra skjuss ibland men i princip stoppade mig helt ibland. Men man ska inte klaga då det var sol och 8°C vilket inte är helt fel.

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman