Inse förutsättningarna

by Joakim Backman 7. december 2011 19:49

Idag hade jag tänkt att springa en 8km runda på lunchen, men när jag väl hade kommit ut och börjat uppvärmningen ångrade jag mig. Mentalt var jag taggad och sugen på att springa men kroppen (främst hamstrings och rumpa) kände inte likadant.

I måndags tränade jag styrketräning, bland annat marklyft och igår simmade jag 1500m på morgonen. Dessa två tillsammans resulterade i träningsvärk och att musklerna blev lite stela och sega i benen och baken.

Innan jag gav mig iväg så bestämde jag mig för att endast springa runt Växjösjön (~4.5km) och det var ett bra val. Efter typ 2.5-3km gick det tungt och jag var ganska nöjd med den kortare rundan och speciellt att jag hade insett detta redan innan jag startade.

Tags: ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman