BIA-mätning

by Joakim Backman 12. december 2011 19:07

Mitt mål med styrketräning är att åtminstonde bibehålla min muskelmassa och helst öka lite. Jag gör en BIA-mätning en gång varje halvår för att kunna följa hur min träning påverkar min kropps sammansättning förändras. Idag var jag och gjorde mätningen för vinterhalvåret, hos Lasse på Hälsostudion som vanligt.

BIA

Resultatet blev bra och det känns tillfredställande när jag trots allt har tränat ganska mycket. Jämfört med förra mätningen har jag gått ner lite i kroppsfett men det är fortfarande en OK nivå. Muskelmassan har till och med ökat lite, vilket jag hade lite på känn då jag har ökat vikterna lite kontinuerligt under perioden. Det känns extra bra då jag har konditionstränat mer i förhållande till styrketräningen än vad jag gjort tidigare.

Det känns bra med resultatet nu inför jul och en kommande viloperiod, inspirerade att köra på igen nästa år.

Tags: ,

Allmänt

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman