Bra vinterrunda

by Joakim Backman 19. december 2011 18:16

Förra veckan blev det inte så mycket löpning, så jag började denna veckan direkt med ett löppass för att kompensera lite. I natt frös det på lite så det var lite isigt och halt bitvis men inte så att det påverkade löpningen. En temperatur på 2ºC, delvis sol och lite blåst gjorde rundan rätt OK.

Det har som sagt inte blivit så mycket löpning de senaste veckorna och jag tycker att det har märkts endel på min prestation. Det har känts ganska tungt de sista rundorna. Idag hade jag ungefär samma känsla men ändå visar tiden att det gick bättre än jag trott. Jag skulle nog uppskatta att jag höll ett tempo på 4:45-4:50min/km under 8km rundan, men det visar sig att jag höll 4:36min/km. På ett sätt är det ganska skönt att underskatta sig själv, men på andra sidan så kan man inte planera träningen lika effektivt om man inte har full koll på sin aktuella nivå.

Tags:

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman