Sealskinz - Ultra Grip Glove

by Joakim Backman 20. december 2011 18:28

Sealskinz - Ultra Grip Glove

Jag fryser lätt om mina händer när det blir lite kallare ute. Jag tror att det kommit från de gånger jag kylt ner händerna alldeles för mycket, eftersom att min fingrar blivit mycket känsligare för kyla efter dessa tillfällen.

De löparhandskar jag haft tidigare har inte varit tillräckligt bra, så jag fick skaffa mig ett par nya som förhoppningsvis är bättre. På Outnet.se beställde jag ett par handskar tillverkade av Sealskinz. Dessa ska tydligen vara riktigt bra, och det hoppas jag med tanke på att de kostar 550:-

Jag har använt dem när jag cyklat till och från jobbet samt under förra löppasset. Hittills tycker jag att de har fungerat bra, de är lite varmare än mina förra, men dessutom är de både vind- och vattentäta vilket gör dem betydligt bättre.

Tags: , , ,

Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman