Motionscrawl steg 2

by Joakim Backman 21. december 2011 19:30

Jag fick för mig att hoppa på en crawlkurs i höstas som hölls på Medley i Växjö, det var en fullträff och jag tyckte att det var hur kul som helst. Det var givetvis mycket nytt att lära då jag inte hade några som helst förkunskaper innan och det var inte förrän mot slutet av kursen som jag kände att allt började släppa. Det är ju tråkigt att den slutade när det var som mest roligt.

Nu är det så att det finns en fortsättningskurs som kommer att hållas efter nyår med start den 29 Januari. Den tar vid där den första och grundläggande kursen slutade. Det låter ju helt strålande så självklart så anmälde jag mig till denna!

Fortsättningskursen förutsätter att man kan crawla och är intriktad på intervaller och längre sträckor. Det blir en perfekt julklapp och en bra start på nya året!

Tags: , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman