Ingen dygnsfasta

by Joakim Backman 27. december 2011 18:28

Jag var på en föreläsning med Jonas Colting för ett tag sedan, där han bland annat tog upp korttidsfasta (dygnsfasta eller intermittent fasting) vilket jag provat några gånger. Men jag kommer nog inte att fortsätta med det då jag känner att det inte på verkar mig positivt på något sätt. Det påverkar inte mig direkt negativt heller men man är ju faktiskt hungrig ett dygn och vill ju givetvis ha något ut ur detta.

Man ska få bättre respons när det gäller muskeltillväxt och det kanske stämmer men jag gillar inte att vara hungrig. En annan effekt av dygnsfasta är att man bränner energi men tillför inget vilket leder till viktnedgång, men jag vill inte gå ner i vikt utan nästan tvärt om.

Det är intressant att prova men med ovan anledningar hoppar jag nog över det i framtiden.

Tags: , ,

Kost

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman