Träningsbänk

by Joakim Backman 28. december 2011 21:02

Jag har sedan tidigare lite utrustning för att träna hemma som t ex ett kabelställ med lite olika handtag och ett hantelset. Jag har saknat en träningsbänk så jag har kollat lite på några olika varianter men har tyckt att det varit för dyrt. Dagen innan julafton dök det upp en bänk, skivstång med ställ och några viktskivor på blocket. Bänken var stabil och bra, så jag passade på och slå till. Jag fick bänken för 600:-.

Det gör rätt stor skillnad på antalet övningar som man kan utföra om man har tillgång till en bänk eller inte. Vissa går att göra på golvet men det går inte att jämföra med att använda bänk. Bänken jag köpte är dessutom reglerbar så att man kan höja ryggen och sitsen till lutande läge, så det blir riktigt bra med en bänk.

Jag hade tänkt att att jag skulle ha ett träningsuppehåll hela vecka 52 men idag kunde jag inte hålla mig ifrån att testa den nya bänken lite, så det blev ett pass för bröst och mage.

Tags: ,

Styrketräning | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman