Träning v52

by Joakim Backman 31. december 2011 22:15

Det passar bra att ta en vilovecka när det ändå är julhelg och nyår samt att det har varit 7 träningsveckor sedan min förra vilovecka. Dock blir nog det en runda till simhallen bara för att hålla igång simningen lite inför fortsättningskursen i motionscrawl Medley i slutet på januari.

Jag hade tänkt att hela veckan skulle bli en vilovecka, men jag får skylla på att jag köpte en träningsbänk som jag var "tvungen" att testa. Viloveckan blev i alla fall 6 dagar så nästan en hel vecka blev det faktiskt ändå!

Måndag      
Tisdag      
Onsdag Styrka Bröst & mage Hemma
Torsdag Simning 1500m på 65min Medley 
Fredag      
Lördag Kondition Crosstrainer 60min Hemma
Söndag      

Total löpsträckasträcka: 0.0 km

Tags: , , ,

Träningsvecka

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman