Ny kreatinperiod

by Joakim Backman 2. januari 2012 18:39

Jag upplevde att förra/första perioden då jag använde kreatin som positiv för min träning. Om detta är rent psykologiskt eller om det faktiskt är så kan jag inte säga eller bevisa, men för mig spelar inte det så stor roll när det resulterar i något positivt för min träning.

Den sista BIA-mätningen jag gjorde var efter förra perioden, jag harde gått upp lite i muskelmassa men om det beror på kreatinet eller inte går inte att svara på. Jag hade kanske gått upp precis samma mängd utan kreatin eller inte.

Jag har haft en viloperiod för kreatinintag på 6 veckor vilket passade bra då det har varit jul och upphåll i träningen. Denna veckan blir uppladdningsfasen och som sedan följs av en underhållsfas på 9 veckor, alltså till och med vecka 10 i mars.

Tags: ,

Kosttillskott | Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman