RunnersStore i Växjö

by Joakim Backman 4. januari 2012 21:41

RunnersStore

Tyvärr visar det sig att RunnersStore i Växjö lägger ner. Lite synd då det alltid är trevligt med lite alternativ när man vill kolla på ny träningsutrustning dessutom var det ju inte så länge sedan de öppnade butiken. De har haft utförsäljning sedan i julas så det var lite tomt i vissa storlekar när jag var där idag.

Jag hittade ändå ett par korta löpartights, precis samma som jag redan äger ett par av. Jag tycker det är lite tråkigt att stor del av träningskläderna är svarta men jag lyckades hitta en trevlig orange funktionströja samt en lika orange vindjacka. De hade 50% rabatt på alla kläder så det blev en bra affär för mig, jag fick alla tre plaggen för 850:-.

Mest nöjd är jag nog över vindjackan, då min nuvarande börjar blir riktigt urtvättad och inte har samma motsånd mot vind och väta längre. Givetvis kollade jag noga så att inget av plaggen innehöll några otrevliga ämnen.

Tags:

Allmänt | Utrustning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman