Löpningen känns bra

by Joakim Backman 11. januari 2012 18:30

Idag var jag ute på en av min återkommande lunchrundor, dock har det inte varit så mycket löpning på den sista tiden. Jag har snittat på omkring endast 10km i veckan de senaste månaderna och jag har haft lite ångest för detta då det drar ihop sig för seriös träning om det ska bli någon bra tid på Göteborgsvarvet 2012.

Jag var ute på en runda i söndags på 12km vilken var ganska tung, men idag kändes det betydligt bättre. De 8km sprang jag på strax över 37min och i ett snitttempo på 4:35min/km. Visst var det tungt bitvis, speciellt i motvinden, men totalt sett så gick det riktigt bra.

CR2025

Som grädde på moset så fungerade sändarbältet (Polar WearLink) till min pulsklocka utmärkt nu när jag bytt batteri (CR2025). Jag trodde att det var fel på det men ett batteri för 22:- löste det problemet! Nice!

Tags: , , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman