Blåsig vinterdag

by Joakim Backman 14. januari 2012 16:08

Helgens löparrunda blev som förra helgen ett varv runt Södra Bergundasjön som ligger på ett mycket bekvämt avstånd från mitt hem. Ett tunnt lager med snö kom igår kväll, men så pass lite att det inte påverkar löpningen. Solen sken och temperaturen låg precis över 0°C, dock blåste det betydligt mer än väntat. Mina händer har blivit väldigt känslig för kyla så idag tänkte jag inte ta några risker, så jag tog mina Mammut tumvantar och tänkte att här ska ingen frysa. Man kan inte säga annat än att jag fick rätt, jag mer eller mindre svettades om händerna hela rundan.

Rundan i sig blev rätt OK, i princip exakt samma tempo och tid som jag fick på samma runda förra söndagen. Jag hade faktiskt tänkt att springa 16km men det hade inte blivit någon bra runda så det fick räcka med 12km. Lite förutseende så hade jag satt på bastun innan jag gav mig ut, så det blev en skön återhämtning med en kall öl i bastun i 15min efter rundan.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman