Krock i poolen

by Joakim Backman 18. januari 2012 21:19

Ha, kom på att när jag simmare igår på morgonen så lyckades jag faktiskt krocka för första gången! Passet ägnade jag åt att öva bland annat vändningar men även mycket teknik.

Jag såg att en tjej närmade sig bassängen och jag var i första banan. Jag tänkte inte så mycket på det då alla brukar ta kontakt och fråga om det är OK att dela bana eller åtminstone söka ögonkontakt. Det kanske tjejen försökte göra men i så fall uppfattade jag inte detta och hon hoppade i i min bana och började simma.

Fokuserad som jag var på mina rörelser och mitt läge i vattnet så jag märkte inte henne förrän vi krockade. Det var väl inget allvarligt men vi blev tydligen båda ganska ställda och överraskade. Hon trodde givetvis att jag hade uppfattat att hon delade bana med mig och själv hade hon glömt simglasögonen och såg inte så bra. 

Jaja, någon gång ska vara den första och det blir säkert inte den sista...

Tags: , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman