Kall men bra löparrunda

by Joakim Backman 23. januari 2012 21:05

Lite hal snö på vissa sträckor  och en temperatur på runt 0°C gjorde inte så mycket när rundan kändes bra. Dessutom känns det som att jag börjar komma in i löpningen lite mer även att jag inte har sprungit så mycket.

Idag sprang jag samma runda på samma tid som förra veckan, men rent psykologiskt kändes det bra mycket bättre. 8.3km på 37:50 (4:33min/km) med en snittpuls på 175bpm. Jag pälsade på mig rejält om händerna med ett par tunna fingerhandskar plus ett par tjocka tumvantar, och det fungerade fint för jag frös i alla fall inte.

Jag ska försöka att få in några fler löppass denna veckan än vad jag fick förra. Förhoppningsvis så ska det även bli ett långpass till helgen även att det kan bli lite ont om tid då fortsättningskursen för motionscrawl börjar på söndag.

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman