Sista simpasset innan kursen

by Joakim Backman 24. januari 2012 22:00

Idag var jag på Medley och simmade ett pass på morgonen innan jobbet. Det blev inte så långt då jag fokuserade mest på vändningar och teknik. Jag körde SWOLF både 25 och 50m för att ha något att jämföra med. Resultatet blev 45 resp 98 poäng.

Jag har varit på simhallen en gång i veckan ända sedan förra kursen slutade. Givetvis för att hålla igång det som jag lärde mig under första kursen men även för att försöka få in lite mer rutin i simningen.

Det har gått ganska bra tycker jag och det känns mer bekvämt att simma nu än precis efter kursen. Vändningarna har fått jag hyfsad koll på och jag har fått lugnare teknik.

På söndag börjar fortsättningskuren Motionscrawl och mina förväntningar är givetvis att jag ska lära mig en hel del. Det ska bli kul och jag känner mig laddad.

Tags: , , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman