Packade sillar

by Joakim Backman 31. januari 2012 19:32

Var på simhallen för att simma lite innan jobbet idag. Förutom att det var lite kallt cykla dit i -11°C så såg jag fram emot det.

Det blev dock inte lika trevligt som det brukar för att idag så startade Motionscrawl steg 1 så som innan bokar upp tre av sju banor i bassängen. Dessutom var det ganska många motionärer som var där för att simma, och det blev väldigt trångt då vi fick dela på de övriga fyra banorna.

Motionärer som  simmade lite lugnt bröstsim fick trängas med de som ville simma lite fortare och crawla. Givetvis blev det nästan kaos med omkörningar och vändningar hit och dit.

Det var svårt att koncentrera sig på simningen och hela tiden ha full koll på vart alla andra var och höll på med. Jag simmade således inte full tid utan gick upp efter ca 45min och tog lite längre tid på mig i bastun istället.

Tycker att det är lite tråkigt att det kör ihop sig, så jag agerade sur medborgade och skickade ett e-postmeddelande till Medley och berättade hur jag upplevde det. Svaret var väl lite som väntat att det tyvärr inte kunde göra någoting åt det för det finns ju bara så många banor och att öppna fler dagar på morgonen verkade inte vara något alternativ. Det enda positiva var att mina åsikter skulle framföras till de som har något att säga till om. Vi får se om det är någon som bryr sig och inför någon ändring.

Tags: , , , , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman