Fitocracy

by Joakim Backman 1. februari 2012 18:55

http://www.fitocracy.com/

För mig har det dykt upp en lite ny företeelse på nätet, fitocracy. Det finns ett antal webbsidor/tjänster för den som tränar där man kan registerar och jämföra sina träningspass med andra. Fitocracy är lite annorlunda då det har en del gemensamt med datorspel, man registrerar sina träningspass och på så sätt får man poäng, höjer sin level och får belöningar när man når vissa poäng. Lite kul tyckte jag och registrerade mig för att testa lite.

Än så länge behöver man invites för att kunna skapa ett konto, jag har 10 invites som nås genom denna länken http://ftcy.co/Ajf0gF.

Tags: , ,

Träning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman