Vackert väder hjälper inte

by Joakim Backman 17. februari 2012 18:18

Plusgrader och en värmande sol på klar himmel hjälpte inte. Dagens runda på 9km blev oväntat jobbig. I förrgår spang jag under betydligt sämre förutsättningar och den rundan blev riktigt bra. Idag var förutsättningarna så bra som de kan bli så här års och ändå gick det tungt. Jag kände mig seg i benen och hade inte något rappt steg.

Jag sprang en km längre än normal med fördelen att jag slapp en sträcka på grus/snö. Pulsen var lite lägre än i onsdags men tempot blev 10 sekunder långsammare per km. Jag får trösta mig med att jag troligen fick ihop dagens dos av D-vitamin i solen i alla fall, och jag belönade mitt kämpande med en saftig kebabrulle från Pizzeria Excelle.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman