Dubbelpass

by Joakim Backman 21. februari 2012 18:42

Började dagen med ett skönt simpass på Medley även om det blev lite trångt mot slutet. Idag låg fokus på att försöka simma långsamt, avslappnat och att förbruka så lite energi som möjligt. Jag har lite problem med just detta och vill gärna hålla lite fart, men om jag ska kunna ta mig an och simma några längre sträckor måste jag spara på krafterna samt lära mig bra teknik när det går långsamt.

På lunchen blev det ett pass på Hälsostudion för rygg och axlar. Det blev ett blandat pass med både tunga övningar och några lättare med fler repetitioner. Körde bland annat stöt. Det var ett tag sedan jag körde stöt så jag tog det lugnt, men det är en tuff övning och man blir snabbt andfådd. Den är ganska tekniskt krävande men efter ett par övningsrepetitioner tycker jag att det fungerade ganska, det gjorde mycket att jag nöjde mig med 60kg idag.

Tags: , ,

Simning | Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman