Vikten av vila

by Joakim Backman 22. februari 2012 19:12

Igår var det mycket på jobbet, övertid sent på kvällen samt både ett simpass och ett gympass. Det var en full dag helt enkelt och det kändes, var jag ganska trött när jag äntligen kom till sängs. Det blev 6h sömn sedan var det upp igen.

Jaha, vad vill jag komma med detta då? Jo, jag var inte alls laddad eller sugen på dagens lunchrunda, men kände att jag var tvungen att komma ut i luften lite så jag tog ett varv på 9km. Jag planerade att  hålla lite lagom tempo på mellan 4:30 och 4:40min/km, men så blev det inte. Jag hade ingen energi eller inspiration så snitt-tempot på rundan blev 4:50min/km och ändå en snittpuls på 174bpm. 

Man kan inte vara på topp alla dagar men ta vara på din vila, den är guld värd!

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman