Gamla resultat håller än

by Joakim Backman 23. februari 2012 18:50

För 10 år sedan när jag hade haft en period på några år med styrketräning och tränade då 4ggr i veckan. Jag var betydligt tyngre och kraftigare än vad jag är nu och tog då bland annat 127.5kg i bänkpress som sedan dess varit mitt personliga max.

Idag har jag varit kontinuerligt aktivt tränande i cirka 3 år, till skillnad från innan så både springer jag och simmar en hel del vilket ger en bra och varierande träning.  Jag kände att jag ville prova att se hur mycket jag orka lyfta i bänkpress så här 10 år senare. När jag var på Hälsostudion idag och tränade så passade jag på att köra max i bänkpress och lyckades att pressa upp 125kg.

Det gamla resultatet håller än, men jag är inte långt ifrån! Nu ska det minsann tränas bänkpress, över 130kg ska väl inte vara en omöjlighet!

Tags: , ,

Styrketräning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman