Hård mjukstart

by Joakim Backman 2. mars 2012 18:20

Nu när snön har försvunnit och det mer eller mindre har blivit vår så är det självklart att ta fram Fiverfingers igen. Idag var det ett härligt soligt väder som lockade mig ut att springa, i alla fall när man satt inne och tittade ut.

Jag  stoppade i tårna i fingerskorna och gav mig ut och märkte att det visserligen var soligt, men det var nog det ända som stämde med intrycket jag fått inna. Det blåste bra och dessutom ganska kallt, att jag dessutom att jag hade jag bra med träningsvärk i lår, rumpa och hamstrings efter onsdagens benövningar (som vanligt).

Det var tänkt att bli en intro-runda då det var ett tag sedan jag sprang i mina Fivefingers sist och det tar rejält på vaderna om man inte är van. Jag tog det lugnt och sprang bara runda Växjösjön på 4km.Det blev en ganska tuff runda på grund av vinden och träningsvärken, men löpningen och fötterna kändes  riktigt bra och det blir lätt en normal runda nästa gång.

Tags: , , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman