Crossfit workshop

by Joakim Backman 3. mars 2012 18:36

På Hälsostudion skulle ett par introduktionspass för Crossfit denna helgen. Gyula Bercsenyi, PT och grundare av http://lifeportalen.se/, skulle hålla i passen och det var ju givetvis inte mycket att snacka om annat än att jag skulle vara med på ett av dem.

I förmiddags släntrade jag in på gymmet och var både lite skeptisk men också förväntansfull då jag aldrig har provat Crossfit innan. Passet var uppblandat med både teori, lite historier, enskilda övningar och några sammansatta Crossfit övningar.

Kortfattat kan jag lätt säga att det var både inspirerande och jobbigt men definitivt kul! Gyula är en trevlig och underhållande kille som vet vad han håller på med och han är duktig att lära ut.

Många av övningarna var helt nya, vissa hade jag gjort innan, men övergripande gick det bra och det var nyttigt att få se på träningen från en annan synvinkel; den rent funktionella. 

Jag kommer att lägga in flera övningar från Crossfit i min vanliga träning. Dock finns det inte något gym i Växjö som är inriktat eller erbjuder Crossfit, det hade ju varit riktigt kul!

Tags: , ,

Träning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman