Blåsig löparrunda

by Joakim Backman 7. mars 2012 18:20

Var ute på veckans första löparrunda idag och det gick väl lite så där. De sista dagarna har varit en ganska tung period för benen och jag har haft bra med träningsvärk. Detta var kanske en del av motståndet idag.

Det blåste riktigt rejält och ganska kallt och rått. Det blev den vanliga rundan på strax över 8km och tiden blev lite sämre än vanligt, lite över 39min med ett snitt-tempo på 4:47min/km. Jag lyckades faktiskt toppa pulsklockans inställning av max-puls, det var väl under en av de sista sträckorna med full motvind kan jag tänka. Det blir att korrigera inställningen med att öka med ett slag per minut till 191bpm.

Tags: , , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman