Paus i viloveckan

by Joakim Backman 11. mars 2012 21:38

Äntligen fick jag anledning till att träna lite fast det är vilovecka. Det är svårt att låta bli att träna när man både vill och är van vid det, men idag hade jag en bra anledning till att träna då det är söndag och veckans pass i kursen motionscrawlMedley kan man ju inte hoppa över. 

Vi har hållit på med mycket tempo-varierad simning under de sista veckorna och det har varit både jobbigt och lärorikt. Idag var det sista tillfället då vi skulle hålla på med det, nästa gång blir fokus på längre kontinuerliga sträckor under lägre ansträningsgrad.

Idag blev jag dessutom filmad när jag simmade. Det är ett bra sett för att förstå hur man beter sig i vattnet och man får en annan syn på sitt simsätt. Efter diskussion om filmklippen på mig när jag simmar kom fick jag reda på att jag har lite mycket rotation på vänster sida som jag ska försöka minska samt att jag inte börjer armarna mycket nog på tillbakavägen i armtagen. Det ska jag nog fixa till men det är inte lätt om man inte vet om det, så det var ett bra simpass idag.

Tags: , , ,

Simning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman